CIDER VIN ( OTET CIDRU CONCENTRAT ) 530 mg / 120 capsule Mareste

CIDER VIN ( OTET CIDRU CONCENTRAT ) 530 mg / 120 capsule

Produs nou

anchilozare artritica, acnee, probleme dermatologice, hipertensiune arteriala, dureri de cap, obezitate, celulita, matreata, hipercolesteromie, digestie lenta

Mai multe detalii

Pentru comanda rapida, va rugam sa ne contactati la telefon.

60,00 lei cu TVA

Informatii

Otetul de mere este folosit de peste 2000 de ani de catre diferite civilizatii ca un “medicament” universal. Utilizat cu succes si in zilele de astazi in multe proceduri dietetice, detoxificare si cure de slabire. Mai nou, s-au obtinut rezultate surprinzatore in tratarea infertilitatii.

ORGANIKA produce unul dintre cele mai concentrate extracte de Otet Cidru din Mere adus astfel la o concentratie Terapeutica. Sub forma concentrata de la Organika este usor de administrat cu un aport de substanta activa suficient pentru a avea efectul terapeutic scontat.

Concentratul din Otet Cidru de Mere trebuie sa fie nelipsit de pe masa in special la masa de seara cand organismul este deja obosit si intoxicat dupa o zi de munca.

Nu trebuie sa lipseasca nici dimineata cand trebuie administrat inainte de a manca impreuna cu un pahar de apa si o lingurita de miere de albine de buna calitate.

Vei simti diferenta dupa mai putin de o saptamana de la inceperea curei.

COMPOZITIE:

Concentrat din Otet Cidru de Mere (pulbere)............530 mg per capsula

ADMINISTRARE:

Toate afectiunile: 1 capsula de 3 ori pe zi la mesele principale

Detoxificare: 3 capsule luate dimineata pe stomacul gol impreuna cu 1 lingurita miere si un pahar de apa

Cura de slabire: 2 capsule dupa fiecare masa

30 alte produse in aceeasi categorie: