Curatitor Colon (Colon Cleanser)

Produs nou

Curata si detoxifica colonul, Reface mucoasa si flora bacteriana, Colon Iritabil, Gaze intestinale, Constipatie, Crampe, Balonari, Scaun urat Mirositor

Mai multe detalii

Pentru comanda rapida, va rugam sa ne contactati la telefon.

85,00 lei cu TVA.

Mai multe informatii

COMPOZITIE:

 • Psyllium Seed Husk (Plantago ovata).....................300 mg
 • Konjac Glucomannan (Amorphophallus)...............…60 mg
 • Nuca Neagra (Juglans nigra) Extr 4:1.....................150 mg
 • Pulbere de Sena (Cassia angustifolia)…..........………..50 mg
 • Slippery Elm Bark (Ulm alunecos) (Ulmus fulva)…..…50 mg
 • Pectina (din mar)……………………………...................……..25 mg.
 • Acidofillus Lactobacilus 10 miliarde UA/g…….............50 mg

ADMINISTRARE:

· Intretinere (pe termen lung): 1- 2 capsule pe zi de preferinta seara, inainte de culcare · Terapeutic: 2 capsule dimineata si 2 capsule seara cu 30 minute inainte de masa. Se va administra cu cel putin o cana mare de apa. Pe parcursul zilei se vor consuma minim 2 litri de apa plata.Necesarul pentru 1 tronson de curatire colon: 1-2 flacoane, dupa caz

RECOMANDARI:

Pentru persoanele care sufera si de constipatie cronica, recomandam cu 1-2 saptamani inainte de a administra CURATITOR COLON sa se administreze laxativul detoxifiant LAXI-DOUX - 2 tablete seara, si sa se continue apoi cu 1 tableta seara cel putin inca 1 saptamana si pe perioada administrarii de CURATITOR COLON.

Recomandam urmarea cu o deparazitare cu FORMULA CANDIDA si eventual PARA-FREE precum si continuarea pentru o luna cu ACIDOPHILUS ACTIV pentru refacerea florei bacteriene.

Curata si detoxifica Intestinele si Colonul. Reface flora bacteriana
Suntem victimele intestinelor nedeparazitate.
Moartea incepe din intestine

Curatirea colonului cel putin de doua ori pe an este o necesitate vitala

Indicat si pentru: Colon Iritabil, Gaze intestinale, Constipatie, Crampe, Balonari, Scaun urat Mirositor


COLONUL => UN ORGAN LUNG DE APROX. 1,5 metri
COLONUL => UN ORGAN VITAL MEREU UITAT
CURATA SI LUBREFIAZA COLONUL. ELIMINA BACTERIILE NOCIVE. REPOPULEAZA COLONUL CU BACTERII FOLOSITOARE (Acidofilus)
CURATITOR COLON nu este un simplu Laxativ. Face ceea ce spune numele !

V-aţi gândit vreodată la simpla întrebare dacă sunteţi cumva curat si pe dinăuntru? Intestinele, în special cel gros sunt ca o „conducta de canalizare” trec diversele deşeuri de excretie care se depun încet, încet pe peretii si in incretiturile colonului şi de aceea acesta are nevoie de curăţire permanentă. Unele depuneri stau in colon ani de zile si reprezinta mediul cel mai propice unde sa-si depuna ouale parazitii intestinali. Toxinele rezultate din excrementele si din moartea parazitilor intestinali trec prin peretele intestinului gros si patrund astfel in organism cu efecte foarte daunatoare sanatatii. Constipaţia, gazele, balonările, crampele, paraziţii, dureri de stomac, oboseala cronică şi problemele digestive toate pot fi cauzate de necurăţirea intestinului gros si de invazia unor bacterii parazite, a viermilor intesinali si a Candidei. Mai mult, sistemul imunitar poate fi grav afectat.

Multe firme ofera drept curatitoare de colon fie Psylium singur fie in asociere cu un laxativ puternic precum Cascara Sagrada sau Sena. Aceasta combinatie este utila pentru marirea volumunui scaunului si fortarea acestuia dar nu reprezinta in sine o formulatie care sa fie etichetata drept Curatitor Colon . Este mai degraba un simplu laxativ.
Ingrediente precum extractele din Nuca Neagra (Juglans nigra L.) care creste salbatic exclusiv de-a lungul raurilor din Provincia Canadiana Ontario sunt esentiale pentru o adevarata curatire a colonului.

Dar dupa ce curatam colonul ce lasam oare in urma? Unele firme nu-si mai pun si aceasta problema de asemenea esentiala caci in fond daca "omul a avut scaune mai voluminoase" nu inseamna ca si-a "curatat" cu adevarat colonul. Ceea ce trebuie sa lasam trebuie sa fie o bacterie "prietena", adica Lactobacilus Acidofilus.

COLON CLEANSER pe langa Psyllium Husk contine si celelalte ingrediente esentiale impreuna cu alte ingrediente utile, pentru a realiza o adevarata curatire a colonului.

Daca suferiti chiar si doar de UNA din afectiunile de mai jos atunci trebuie să vă gândiţi serios la o curăţire internă, incepand cu colonul:

 • · constipaţie cronică
 • · scaun urat mirositor
 • · balonari frecvente
 • · exces in greutate
 • · oboseală cronica
 • · sindromul colon iritabil (S.C.I.)
 • · infectie cu Candida
 • · paraziti
 • · dureri de cap
 • · respiratie neplacuta
 • · hemoroizi
 • · irascibilitate
 • · răceli frecvente
 • · dureri de burta
 • · digestie necorespunzătoare
 • · insuficienta imunitara

Provita Nutrition COLON CLEANSER este conceput special pentru curatirea si pregatirea repopularii colonului cu bacterii “prietene”, una dintre cele mai importante fiind acidofilus lactobacilus. COLON CLEANSER contine combinatia optima de fibre de Psyllium + Konjac. Psyllium mareste volumul scaunului in timp ce Konjac antreneaza depunerile solide de zaharuri caramelizate. Adaosul de Sena induce miscari peristaltice pentru accelerarea scaunului. Un ingredient important este Slippery Elm Bark (Scoarta de Ulm alunecos). Acesta favorizeaza productia de mucus gastro-intestinal care reduce inflamatiile stomacului si intestinelor, este remediu pentru ulcer peptic, gastrita, boala Crohn, enterocolita, hemoroizi, constipatie (mentine continutul de apa intestinal si stimuleaza peristaltismul), diverticulita, sindrom de colon iritabil, aerofagie, anorexie, reflux gastro-esofagian. Mucilagiile induse de Pectina si scoarta de ulm alb au efecte benefice si in cicatrizarea ranilor peretilor intestinali cauzate de iritatie; Slippery Elm Bark are si actiune anticancerigena. Extractul concentrat 4:1 din Nuca Neagra (Black Walnut extract) are efect desinfectant, anti-parazitic si depurator. In final, adaosul de Acidofilus contribuie la popularea intestinelor cu aceasta bacterie benefica si esentiala pentru tractul digestiv.

COLON CLEANSER de la Provita Nutrition este indicat si in sindromul Colonului Iritabil

COLON CLEANSER de la Provita Nutrition este conceput pentru un efect laxativ usor, fara super-laxativul Cascara Sagrada (Crusin) dare poate crea dependenta si irita colonul daca este administrat pe termen lung. Este deci sigur, fara efecte secundare si 100% natural

COLON CLEANSER face parte integranta si din Protocolul nostru DETOXIN.

Contact: Lucica Mihai, Magazin: Sos. Stefan cel Mare, nr. 33, Bucuresti.
Telefon Comenzi: 0720 841 566 sau 0768 993 847


21 alte produse din aceeași categorie: