VITAMINA C CRISTALE 100% SOLUBILE Tamponata cu BIOFLAVONOIZI Aroma naturala de Portocale

PROVITA NUTRITION

Produs nou

Pentru comanda rapida, va rugam sa ne contactati la telefon.

92,00 lei cu TVA

Informatii

COMPOZITIE:

Vitamina C tamponata………….…... 150 grame

Acid ascorbic USP.......................140 grame

Bioflavonoizi citrici solubili............10 grame

Bicarbonat de sodiu USP……………..15 grame

Aroma naturala de portocale.…....1,1 grame

ADMINISTRARE Dizolvati in apa sau suc

Adulti: 1/4 lingurita (aprox. 1000 mg) de 1-2 ori pe zi

(include femeile gravide sau care alapteaza)

Copii 10-18 ani: 1/4 lingurita (aprox. 1000 mg) o data pe zi

Fiecare ¼ (un sfert) lingurita asigura aproximativ 1.000 mg de vitamina C

Vitamina C este un antioxidant si este esentiala pentru sintetizarea de catre organism a colagenului. Colagenul este esential pentru mentinerea elasticitatii cartilajelor, tesuturilor, pielii si peretilor circuitului cardio-vascular. Vitamina C intareste sistemul imunitar. Vitamina C ajuta la absorbtia calciului fiind deci importatnta pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor. Bioflavonoizii maresc efectul antioxidant si contribuie totodata la intarirea sistemului circulator periferic.

Vitamina C este una dintre vitaminele cele mai potente si mai necesare. Doze mari de 6-12 g/zi sau uneori chiar 20g/zi se folosesc in terapia alternativa a cancerului in special asociata cu doze mari de ciuperca REISHI (Ganoderma Lucidum) REISHI 5000

Vitamina C este esentiala pentru sintetizarea de catre organism a colagenului. Colagenul este esential pentru mentinerea elasticitatii cartilajelor (de la articulatii), a tesuturilor, a pielii si a peretilor circuitului cardio-vascular. Vitamina C ajuta la absorbtia calciului fiind deci importatnta pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor.

Doza zilnica recomandata in ultimul timp pentru oamenii sanatosi este de 1,5 - 2 grame (1.500-2.000 mg)

Forma cristalizata este mai usor de administrat intru-cit este 100% solubila si poate fi adaugata usor in sucuri de fructe, ceaiuri, la mancaruri sau ciorbe (in loc de sarea de lamaie care este chimica)

De asemena este mai ieftina sub forma de pulbere decat sub forma incapsulata sau tabletata. Tabletarea in general inseamna adaugarea de ingrediente suplimentare pe cand sub forma de pulbere se administreaza Vitamina C 100% pura.

30 alte produse in aceeasi categorie: