ZEOLIT Detoxy Max 850 mg 60 caps

Produs nou

DETOXIFIANT, REVITALIZANT, ANTISEPTIC, ANTI-INFLAMATOR

Mai multe detalii

Pentru comanda rapida, va rugam sa ne contactati la telefon.

59,00 lei cu TVA

Informatii

ZEOLIT
DETOXY-MAX

fortificat sinergistic cu
Bentonita si Ulmus Fulva concentratie 10x
100% Natural
850 mg 60 Capsule
Fabricat in Canada conform normelor de calitate GMP

Detoxifierea organismului este un pas necesar si indispensabil atat pentru mentinerea unei sanatati optime cat si ca adjuvant asociat in diferitele terapii atat cu medicamente alopate cat si cele alternative/naturiste

ZOLITE DETOXY-MAX asociaza trei ingrediente care actioneaza sinergic si complementar cu un efect preventiv sau terapeutic.

Zeolitii sunt alumino-sislicati nedigerabili cu o mare capacitate de absorbtie. Odata ingerati, zeolitii absorb toxine si metale grele din tractul intestinal. Clinoptilolita este extrasa din tuf vulcanic zeolitic si este activata si prelucrata pentru a respecta normele necesare consumului uman.

Bentonita (argila purificata) este folosita in mod traditional ca un agent de curatire intestinala datorita capacitatii ei de a a ingloba si elimina depunerile toxice de pe peretii intestinelor.

Scoarta interioara de Ulmus fulva (Ulm Alb) emoliaza si reduce inflamatia mucoaselor stomacului si intestinelor cauzata de agresiunea toxinelor.

ZEOLIT DETOXY-MAX poate fi administrat, in cadrul protocoalelor de detoxifiere sau asociat cu alte protocoale naturiste sau terapii alopate.

ZOLIT DETOXY-MAX este un produs conceput stiintific prin asocierea unor ingrediente care actioneaza sinergic pentru detoxifierea organismului. Intru-cat toxinele urmeaza a fi eliminate prin intestinul gros, ZEOLITE DETOXY-MAX poate fi asociat cu COLON CLEANSER (CURATITORUL DE COLON) pentru a realiza o detoxificare globala si eficienta.

COMPOZITIE:

Clinoptilolita (purificata din tuf zeolitic)..........................650 mg

Argila Bentonita...........................................................150 mg

Ulmus fulva (scoarta de Ulm alb) extract concentrat 10:1...50 mg

ADMINISTRARE:

2 capsule de 1-2 ori pe zi pe stomacul gol sau conform indicatiilor specialistului nutritionist. Se va administra cu cel putin un pahar mare de apa.

Nu se recomanda femeilor gravide sau care alapteaza fara acordul medicului specialist

30 alte produse in aceeasi categorie: