L-TIROSINA (TIROZINA) - 500mg/90 capsule Mareste

L-TIROSINA (TIROZINA) - 500mg/90 capsule

Produs nou

Afectiuni Tiroida, Oboseala, Stres, Depresie, Lipsa de: energie, putere de munca, apetit sexual, concentrare, putere mintalã. 

Mai multe detalii

Pentru comanda rapida, va rugam sa ne contactati la telefon.

86,00 lei cu TVA

Informatii

L-TIROZINA (L-Thyrosine) (Tirosina)
Amino-acid pur
500 mg/ 90 capsule
Puritate Garantata de Organika®
Poartã ştampilele: GMP si ISO 9001
Afectiuni Tiroida, Oboseala, Stres, Depresie, Lipsa de: energie, putere de munca, apetit sexual, concentrare, putere mintalã.

L-TiROSINA (L-Thyrosine) este un Amino-acid precursor direct al Tiroxinei (Thyroxine), un hormon Tiroidian Primar, si al D-Fenilaninei (D-phenynalin, un altt hormon Tiroidian. Tiroxina mareste rata metabolica si controleaza rata de crestere (growth rate). L-Tirosina este un amino-acid necesar in producerea de neuro-transmitatori incluzind epinefrina si dopamina. L-Tirosina are un usor effect pozitiv si asupra sistemului nervos central.

Pacientii cu deficit de Tiroxina au simptome printre care: crestere ponderala, mâini si tãlpi reci si un metabolism bazal scazut. L-Tirosina asista in optimizarea nivelelor de Hormoni Tiroidieni, induce o senzatie de multumire, ajuta la marirea puterii de concentrare si efort mintal. L-Tirosina se foloseste si la tratarea starilor de depresie, lipsa de energie, de putere de munca, oboseala, lipsa de apetit sexual, metabolism scazut, stress. De asemenea, reduce apetitul.

COMPOZITIE: Amino-acid L-Tirosina purã (Organika®)………………….500 mg
ADMINISTRARE: 500-1500 mg/zi (1-3 capsule pe zi) intre mese. In hipotiroidism mai avansat se recomanda cite 2 capsule de doua ori pe zi intre mese.
ATENTIONARI: Consultati medicul daca administrati dopamina, hormoni tiroidieni, anticonceptionale sau daca suferiti de hipertiroidism sau boala lui Grave.

8 alte produse in aceeasi categorie: